Detaljer

Her finder du alle detaljer om Trail-Gator

Her ses Trail-gator tilkoblet modtagerbeslaget på børnecyklen. Bemærk at forhjulet på børnecyklen er hævet over jorden og den lille sorte stang fikserer styret, så styret ikke kan drejes af barnet under kørsel. Modtagerbeslag til børnecykel kan også købes separat, hvis man har flere børnecykler, man kunne tænke sig at have klargjort til tilkobling af Trail-gator.

 

Her ses Trail-gator monteret på tilkoblingsbeslaget på voksencyklen. Montering af Trail-gator sker på voksencyklens sædestang, og bemærk at Trail-gator kan fungere, selvom der er baggagebærer på cyklen. Tilkoblingsbeslag til voksencykel kan også købes separat, hvis man gerne vil kunne flytte Trail-gator fra en voksencykel til en anden voksencykel løbende. Flytning af Trail-gator sker uden brug af værktøj.

 

Her ses Trail-gator monteret på voksencykel, men hvilende i medfølgende beslag, så den altid er lige ved hånden, hvis du får brug for den. Trail-gator er kompakt og misklæder ikke din cykel, og samtidig har du stadig baggagebærens funktionalitet. Teleskopstangen er slået ind i dette tilfælde.

 

 

Her ses Trail-gator i fuld funktion tilkoblet børnecyklen. Teleskopstangen er i dette tilfælde naturligvis slået ud i fuld længde, og den fungere fint, selvom der er baggagebærer på cyklen. Baggagebæren kan naturligvis ikke bruges når Trail-gator er i funktion tilkoblet børnecyklen.

 

 

Her ses nærbillede af Trail-gator modtagerbeslaget på børnecyklen. Modtagerbeslaget er fleksibelt, og vil kunne monteres på børnecykler med forskellig udformet forgaffel. Modtagerbeslag til børnecykel kan også købes separat, hvis man har flere børnecykler, man kunne tænke sig at have klargjort til tilkobling af Trail-gator.

 

 

Her ses nærbillede af Trail-gator monteret på voksencykel, men hvilende i medfølgende beslag, så den altid er lige ved hånden, hvis du får brug for den. Trail-gator er kompakt og misklæder ikke din cykel, og samtidig har du stadig baggagebærens funktionalitet. Teleskopstangen er slået ind i dette tilfælde.

Vi er stolte over at være blevet eneforhandler i Danmark på Trail-Gator produkterne. Eftersom vi har stor tiltro til produktet, har vi selv produceret en reklamefilm for produktet.

Vi mener, at Trail-Gator overgår lignende produkter på det danske marked, såsom “efterløberen”, ved større fleksibilitet i anvendelsen. “Efterløberen” er blevet et forholdsvis populært produkt på markedet, men vi mener, at Trail-Gator på alle områder overstiger egenskaberne på lignende produkter.

Trail-Gator er med andre ord den ultimative opfindelse indenfor sikker og fleksibel cykeltransport af børn i trafikken.