Spørgsmål og svar

Her finder svar på spørgsmål om Trail-Gator

Hvordan adskiller Trail-gator sig fra en cykelanhænger af andre typer f.eks. en Efterløber ?

Trail-gator er et mere kompakt og fleksibelt produkt i et pænt design, som ikke misklæder din cykel.
Når Trail-gator 1 gang er monteret på voksencyklen, så sidder den fast der i en praktisk holder, og kan tages i brug, hvornår det skal være. Tilkobling til modtagerbeslaget på børnecyklen sker helt uden brug af værktøj og på under 2 minutter. Så modsat en Efterløber o.lign. produkter på markedet, er Trail-gator en unik og kompakt løsning, hvor man kobler sine egne almindelige cykler sammen, så løsningen samtidig er den mest fleksible løsning på markedet. Du kan uden brug af værktøj koble dit barns cykel på Trail-gator, hvis du kører i storby trafik eller på andre farlige strækninger. Kommer du på turen hen til et stykke med cykelsti, hvor du vurderer, at de barn sikkert kan færdes på egen hånd, kan du let afmontere Trail-gator igen.

Er Trail-gator let og sikker at køre med ?

Trail-gator er et sikkerhedsgodkendt kvalitetsprodukt (TÜV godkendt efter strengeste kvalitetskrav), som er meget let at køre med og styre med i det hele taget i trafikken. Så har den ydermere den fordel til forskel fra en normal cykeltrailer eller cykelanhænger, at barnet faktisk kan træde med i sine pedaler og dermed hjælpe med fremdriften. På denne måde er dit barn ikke bare på slæb, men en aktiv del af cykelturen.

Kan Trail-gator bruges til flere forskellige cykel modeller ?

Vi mener, at Trail-gator er et universalt produkt, som vil kunne bruges til langt hovedparten af alle cykler på markedet. Vi har endnu ikke erfaret, at der var en cykel, hvor den ikke kunne bruges. Produktet kan sågar bruges uden at skulle afmontere voksencyklens bagagebærer. Trail-gator monteres på sædestangen, så der skal være et stykke af sædestangen synlig på voksencyklen. Ellers monteres modtagerbeslaget på børnecyklen på forgaflen, og beslaget hertil er meget fleksibelt.

Hvilke krav er der til børnecyklen ?

Børnecyklen må maksimalt være en 20” cykel, og barnet skal naturligvis være vågen og deltagende under kørslen, da barnet skal kunne sidde på cyklen af sig selv. Der må ikke være støttehjul på børnecyklen, når den er koblet på Trail-gator. Har man et barn, som alligevel bruger støttehjul, når han/hun kører selv på cykel, kan man som tilkøb købe de smarte Trail-gator Flip-Up støttehjul til børnecyklen, som ved 3 snuptag kan slås op eller ned uden brug af værktøj.

Hvordan er prisen på Trail-gator sammenlignet med lignende produkter på det danske marked indenfor cykelanhænger og cykeltrailer ?

Trail-gator er klart den billigste løsning på det danske marked og hele Trail-gator produktserien medvirker til at gøre produktet til det mest fleksible og billige produkt. Har du f.eks. 2 børn med egne cykler, kan du nøjes med at købe 1 Trail-gator, som kan monteres med 1 voksencykel og 1 børnecykel, men herudover behøver du kun at tilkøbe 1 ekstra modtagerbeslag til børnecykel nr. 2, og produktet kan herefter anvendes med 2 forskellige børnecykler. Hvis man omvendt har 1 barn med børnecykel, men begge forældre ønsker at have muligheden for at kunne koble sit barn på Trail-gator, kan man udover 1 Trail-gator tilkøbe 1 ekstra tilkoblingsbeslag til nr. 2 voksencykel, så man let og uden brug af værktøj kan flytte Trail-gator teleskopstangen fra den ene voksencykel til den anden voksencykel. Dette gør Trail-gator til den mest fleksible og billige løsning sammenlignet med alle øvrige produkter indenfor cykelanhænger og cykeltrailer på det danske marked.

Hvad nu, hvis jeg fortryder mit køb ?

Ifølge Købeloven har du 14 dages fuld returret, hvis produktet mod forventning ikke skulle leve op til dine forventninger. Produktet skal blot returneres indenfor 14 dage af modtagelsen i original emballage og i væsentlig samme stand som ved modtagelsen.